02/07/2019

Op 2 juli was de bestuurswissel. Maria de president van 2018-2019 gaf in haar speech een mooi terugblik op het afgelopen jaar. Een jaar met nieuwe initiatieven, leuke activiteiten, bijeenkomsten, sprekers. Er zijn leden, die na jaren lidmaatschap zijn gestopt en er zijn nieuwe leden bij gekomen. Maar het is tijd om het stokje over te dragen aan inkomend president, Yvonne. Na de introductie en het overdagen van de ketting, hamer en bel nam Yvonne het woord. Voor 2019 -2020 wil ze de ingezette ideeën door Maria invoegen in de plannen voor dit Lions jaar. 

 

Het thema voor dit jaar is "het goede, het ware en het schone" van Plato. Een thema waar we onze activiteiten, ideeën en sprekers zeker op af kunnen stemmen. Én waar we zeker een mooi Lionsjaar van kunnen maken voor onze leden en voor onze externe gerichte activiteiten. Het belooft met Yvonne weer een leuk en interessant jaar te worden. 

 

Na de wooorden van Yvonne werd onze secretaris in het zonnetje gezet. Maarten is 12 jaar lang onze secretaris geweest en blijft zeker gewoon lid van onze club, maar zal stoppen als secretaris. Hij heeft jaren lang de vergaderingen georganiseerd, was contactpersoon voor Het Oude Dykhuys, verzorgde de interne contacten, lief en leed zaken en de post van Lionsclubs. Zoals altijd met dit soort taken, wordt er achter de schermen veel geregeld dat je niet altijd ziet, maar waarbij het o zo fijn is als alles geregeld is. Met een prachtig boek, werd hij gewaardeerd voor al zijn jaren als secretaris en zijn we blij dat hij actief lid blijft bij onze club.