14/04/2018

We zijn echt enorm trots op het eind resultaat, het 25m2 grote Reuze Bloemen Mozaïek staat in volle glorie in 't centrum van Lisse. 

Donderdag zijn eerst de hyacinten gesneden en is de Blankenhal in gereedheid gebracht voor alle stekers en de 5 panelen van het mozaïek. Woensdag was de stellage al geplaats op 't Vierkant. Donderdag om 15.00 uur is de eerste steek gedaan door burgermeester Lies Spruit en Topsporter en paralympisch atleet Daniël Knegt. Daarna zijn de stekers aan de slag gegaan. Sommige teams zijn heel ervaren en hebben een vast groepje vrienden /  buren die samen steken. Wat een enthousiasme en plezier !!  Er werd gezorgd voor een hapje en drankje en super buffet gesponsord door http://www.baaijcatering.nl/

De 5 panelen zijn eind van de avond naar 't Vierkant gebracht en zijn door https://hijskraanhuren.nl/  Verschoor in Sassenheim op vakkundige manier geplaatst. En zie daar het eind resultaat ! Een prachtig groot mozaïek dat "Lucht en Water 1" van de kunstenaar M.C. Escher laat zien.

De opbrengsten van alle donaties gaan naar https://www.oogvereniging.nl/.   Lionsclubs zetten zich al jaren in voor fight for sight.  De oogvereniging wil graag tandems kopen om met blinden en slechtzienden fietstochten te kunnen maken. Het is zo belangrijk dat ook zij van de buitenlucht kunnen genieten. 

 

Bedankt alle vrijwilligers voor het vele werk dat jullie hebben gedaan. Maar ook de sponsoren die het mede mogelijk hebben gemaakt. 

Kijk zeker op onze website, die ziet er echt super uit !!

https://www.mymagazine.today/lions-reuzemozaiek/nieuws