26/09/2020

Helaas zal de door ons geplande uitvoering van de Messiah op 8 december 2020 in de Agathakerk in Lisse, dit jaar niet doorgaan. 

 

Na de eerste berichten over Covid-19, de intelligente lock-down en vervolgens het voorzichtig weer ‘open gaan’ van vele activiteiten, hoopten we dat eind van het jaar de situatie zodanig zou zijn dat ook onze uitvoering door zou kunnen gaan. Echter, de ontwikkelingen deze zomer met het her en der ‘oplaaien’ van het virus en de verwachtingen voor het najaar, hebben ons in samenspraak met het bestuur van de Nederlandse Händelvereniging doen besluiten dit jaar geen uitvoering te doen. We keken er naar uit om het twee jaarlijkse concert dit jaar weer te organiseren. We realiseren ons dat gezien de huidige corona-regels het organiseren en uitvoeren van een concert van die omvang, zoals een koor van 100 leden en de zorg en risico’s voor onze bezoekers, nu niet tot de mogelijkheden behoort. 

 

We hopen van harte dat de situatie volgend jaar positiever zal zijn. In dat geval zal de 16e uitvoering van de Messiah van Händel, door de Nederlandse Händelvereniging in de Agathakerk in Lisse volgend jaar december plaats zal vinden.  

Wij houden u op de hoogte, zodra wij in 2021 nieuws hebben over de uitvoering. 

Het bestuur van Messiah Lisse 

https://www.messiahlisse.nl/